Híres sztárok macska tetoválásai

A macska tetoválások népszerűsége egyre növekszik. Sok híres ember, így például színészek, énekesek, modellk és influenszerek is macska tetoválással büszkélkednek. A macska tetoválásokat szerelemük jelképeként is alkalmazzák, hiszen a macskák sok ember kedvenc háziállatai. De nemcsak a személyes kapcsolatuk miatt tetoválják magukra a macskákat, hanem a macskák szépsége és elegáns megjelenése miatt is.

A macska tetoválásokat általában a karok, a nyak, a hát vagy a combok környékén alkalmazzák. Lehetnek egyszerű, minimalista dizájnok, vagy részletes, színes képek. A macska tetoválásokat elsősorban nők viselik, de egyre több férfi is választja ezt a tetoválást.

A macska tetoválások széles választékából bárki megtalálhatja a magának tetszőt, és ezzel az életében fontos szerepet játszó állatot is hordozhatja magán. A macska tetoválások kifejezik az emberek szenvedélyét, szerelmét és kreativitását, és egy életre szóló emlékük lesz a szívükben lévő kedvenc állatukról.
Sok híres színésznek, énekesnek, modellnek vagy influenszernek van macska tetoválása, beleértve Rihannát, Miley Cyrus-t, Ed Sheerant, Katy Perryt, és Allison Greent. Az ok amiért tetoválnak macskát, az lehet a szeretetük a háziállataik iránt, vagy a tetoválásuk kifejezi az életük fontos dolgait, vagy személyiségüket. Néhányan egyszerűen szeretik a vicces vagy aranyos tetoválásokat, és a macska tetoválás egy kedvelt választás lehet.


Allison Green-nek van egy szerencse macska tetoválása a karján, amit 2013 augusztusában kapott. A felnyújtott lábú cicákat ábrázoló „maneki-neko” kerámia figurák a japán szerencsejelképek egy általános formája.

Katy Perrynek van egy Hello Kitty feje tetoválása a jobb középső ujja oldalán. A tetoválás időpontja jelentős születésnapot jelent Katy-nek és a rajzfilm macskának egyaránt. Október 30-án készült 2014-ben, a Hello Kitty Con első napján, amely a karakter 40. évfordulóját ünnepli – Hello Kitty hivatalos születésnapja november 1-én van. Katy pár nappal korábban, október 25-én töltötte be a 30 éves kort. „OMG HELLO KITTY IS A SCORPIO TOO ILY!!!” – írta a Twitteren.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük