Első tetováló show Erdély-Nagyszeben

Nézegetve a régi képeket, ujra felideztem az első tetováló show-ot, 2008 Juniusban volt megszervezve, Erdélyben, pontosabban Nagyszebenben, ahol részt vettem, mint kivancsiskodó. Mindig is szerettem a tetoválásokat, hiszen ebben nőttem fel, ez az én világom.  A Nagyszebeni “Transilvania Underground Tattoo Show” volt az első ilyen rendezvény, amit Erdélyben szerveztek.  Ha nem tévedek, ez volt az első tetoválás jellegű rendezvény, egész Romániaban.

Egy kulturalis jellegű epulet dísztermében volt megtartva, annak idejen az online felületek, és a social media, hiányaban elég kevés emberhez jutott el a rendezvény híre, és csak néhany kezdő/haladó tetováló vett részt. Az összejövetel célja az volt, hogy minnél több tetováló megismerkedjen egymásal, és ahol néhany kezdő, vagy haladó tetováló megmutasa tudásat. Azért futott Underground név alatt mivel nem csak a profi tetkosokról szolt ez az esemény.

Jó kis családias hangulatban volt részem. Jol éreztem magam, és személyesen is megismerhettem minden jellen levő tetkost.

A három napos rendezvényen, a legjobb tetoválásokat díjazták, majd az elkövetkező években, ezekből a tetoválokbol, nagyon profi tetkosok lettek. Néha követem munkáikat, ezért is merem ezt allitani.

Természetesen az akkori időkben kicsit gyengébb volt a felszereltség, és a kivitelezés mint a mai napokban, de az időhöz képest eleg jol sikerult munkák voltak, azok, amelyek díjat kaptak.

Néhány fotóval is ilusztrálom az eseményt. Remélem nektek is tetszik majd.

1 thought on “Első tetováló show Erdély-Nagyszeben”

  1. Pingback: Első színvonalas Tattoo Show 2009 – Tetkos, Tattoo, Tetoválás

Comments are closed.