Első színvonalas Tattoo Show 2009

Meséltem egy korábbi bejegyzésben, hogy Nagyszebenben rendezték meg az első Tattoo Show-ot Erdélyben, Underground Tattoo néven. Alig telt el egy év, es egy nagyobb szabású tetováló rendezvénynek adtak helyett újra Nagyszebenben. Transilvania Tattoo Expo név alatt szervezték meg, 2009-ben, és meghivták az országból az akkor jelenleg összes értekes tetoválót. És nem csak az orszagból… Hiszen Europa több országából érkeztek tetkosok és vendégek. Többek közt Magyarországról is, és az Egyesült Államokból is. A nagyszabású rendezvényen, ahol természetesen én is résztvettem, nagyon sok hasznos informáciot gyüjtöttem, gyarapitottam szaktudásom, és sok új ötlettel lettem gazdagabb. A háromnapos rendezvényen több ezer látogató fordult meg; helybeliek, idegenek, ismeros arcok. Hiszen nem egy mindenapi látvány volt, hogy élőben meg lehetett tekinteni egy tetoválás folyamatát. Végig nézni hogyan készül el egy tetoválás, az első pontól, az utolsó simitásig. Sok tetoválási modszert lehetet eltanulni.

A legjobb tetováló művészeket díjazták, aki színvonalas munkát végeztek. Ha jol emlékszem egyik nap dijazták a fekete-féher tetoválásokat, másik nap a szineseket, és a harmadik napon a legjobban sikerült tetoválásokat, összeségeben. Sokan kihasználták az alkalmat és beszereztek egy ujabb tetoválást. A rendezvény keretén belül egy kis motoros bemutató is volt. Többek közt body paint, illetve test festést is csodálhattak a résztvevők…

Szerettem!

Ahogy a tetkosok befejezték munkáikat, és véget ért a napi tetkos show, elkezdödtek a koncertek. Egy színvonalas rendezvény volt. Sajnos nem sok időm volt fotózkodni mert lekötöttek az űzleti teendők, de azert néhány képet sikerult lencsevégre kapnom.