Tattoo Motor Show 2010

Tattoo, Motor, Tetoválás, szép lányok

Éppen, hogy csak elolvadt a hó, véget ért a tél,  érkezett egy e-mail,  Bukarestből, Romania fővárosából. A motoros fiuk szervezkednek, az évi SMAEB keretén belul, és arra gondoltak hogy nagyon jó ötlet lenne, egy motor bemutatón ha lenne  egy kis tetováló show is. Mivel egyetlen olyan személy voltam aki kapcsolatban volt az ország legtöbb  tetoválójával, (akkoriban azért nem voltak olyan sokan mint ma), felkértek,  hogyha részt szeretnénk e venni, illetve össze tudnam-e toborozni a tetováló művészeket. Válaszoltam is , hogy intézkedem, és amint beérkeznek a válaszok, a tetoválóktól, azonal  jelentkezem.

Nehány nagyobb tetováló művész nem igazán akart keveredni, vagy épp más tervük volt erre az időszakra, de nehány tetkost sikerult osszetoboroznom. Igy le is volt szervezve a tattoo show is. Jelentkeztünk, és ott is voltunk egy szép napsütötte 2010, Áprilisában.  Pontosabban 23-25 Április 2010-ben.

Igazábol nem volt egy  nagy vonalú rendezvény;  mi,  a tetoválók  az emeleten, az erkélyen kaptunk helyett, már igazából nem is tudom hányan voltunk az eseményen, talán 10 tetoválónál nem voltunk többen, de a motor show-on se voltak nagyon sokan. Beszéltem a motorsok közül néhány résztvevővel, azt mondtak még ilyen gyenge év nem volt nekik se. Őszintén szólva a tetoválóknak se volt valami jövedelmező, gondolom ép hogy kiszedték a szállás meg az út árát . De ott voltunk, és jol éreztük magunkat.

Megcsodáltunk néhány szép motrot, az épület elött egy rövid motoros felvonulás is volt, külömböző bemutatok, szóval volt azért nézni való is. És persze minden motor mellet ott voltak a szép lanyok. Tetszett! Mindenkinek!  Az anyagiakat leszámitva, egy szép élmény volt, de a tovabbiákban többet nem szerveztem közös tattoo show-ot. Illetve meg voltam keresve a következő évben is, de sajnos le kelet mondjam.  Arra is gondolok, így utólag, hogy talán akkor még ez az egész tetoválás épp az elején volt, nem volt annyira felkapva mint az elkövetkező években.