A tetovált anyuka azt mondja, sehol nem akarják alkalmazni őt az extrém megjelenés miatt

Melissa Sloan azt mondja, hogy nem tud munkát kapni  függősége miatt, de ez nem akadályozza meg abban, hogy hetente három új börtön stílusú tinetkot kapjon.

A tetováló függő anyuka azt mondja, senki sem fogja alkalmazni őt az extrém megjelenés miatt.

Melissa Sloan nyíltan beszélt a foglalkoztatási küzdelmeiről, de azt mondja, ez nem akadályozza meg abban, hogy hetente három új „börtönstílusú”  tetoválást  kapjon. A 45 éves nő testét tinta borítja, köztük merész minták virágokkal és angol zászlóval az arcán.

A kétgyerekes anyuka azt mondja, hogy a tetoválásait  a barátja késziti otthon. A lábán van egy nagy,  Kray ikerdarab, egy Playboy-nyusziknak szentelve, a fején pedig rajzfilmes marihuánalevelek – és a kollekció folyamatosan bővül.

Melissa azt mondta, hogy jelentkezett egy WC-tisztításra, de nem fogadták el.  Elmagyarázta, hogy „ha valaki holnap munkát ajánlana, elmennék dolgozni – elfogadnám az ajánlatot”.

A Daily Star UK-nak így nyilatkozott: „Hetente három tetoválásom van. Olyan ez, mint amikor iszol és  függővé válsz.

„Most nem tudom megállítani, amúgy is függőséget okoz nekem. Egyszerűen nem tudom megállítani.

„Viszem magammal a tetováló gépet a csomagtartóban, majd beviszek egyet az autóba vagy bárhova. A barátom csinálja, ő csinálja a tetoválásaimat börtönben.”

 Beszélt arról, hogy a tervei miatt nehezen talál munkát

Így folytatta: „Nem tudok munkát kapni. Nem kadnak munkat nekem.

„Megpályáztam egy WC-tisztításra, ahol lakom, és a tetoválásaim miatt nem fogadtak el. Az első munkám sok évvel ezelőtt a takarítás volt, wécétisztítás.

„Az emberek azt mondták, hogy soha életemben nem volt munkám, egyszer volt, és nem tartott sokáig. De ha valaki holnap munkát kínálna, elmennék dolgozni – elfogadnám az ajánlatot.

„Ezt vártam az életben, nem tudok beilleszkedni az emberek közé, mivel szeretek ilyen tetovált lenni, és mindig önmagam leszek.”