Dwayne „The Rock” Johnson tetoválásai

Dwayne „The Rock” Johnson színész számos tetoválással rendelkezik, és mindegyiknek van saját jelentése. Az alábbiakban felsoroljuk az általa viselt tetoválásokat és a hozzájuk kapcsolódó jelentéseket:

Brahma Bull: Ez a tetoválás a legismertebb az összes közül, és az első tetoválása volt. A Brahma Bull egyfajta bikát jelent, amely Johnson mottója és szimbóluma is. Az öntudatos, erős és önmagába vetett hit jelképeként szolgál.

Tribal Tattoo: Ez a tetoválás a bal karján található, és egy hagyományos polinéz mintázatot követ. A mintázat jelentése azonban személyes, és arra emlékezteti őt, hogy tartsa tiszteletben gyökereit, és soha ne felejtse el, honnan származik.

„The Rock” szöveg: Ez a tetoválás a jobb karján található, és egyszerűen csak a becenevét jelöli.

„Faith”: Ez a tetoválás a bal karján található, és az „hit” szót jelenti. Ez a tetoválás azt jelképezi, hogy Johnson számára az hit az élete egyik legfontosabb tényezője.

„Mana”: Ez a tetoválás a bal felső karján található, és a polinéz kultúrában használt szó, amelyet a természetfölötti erő, az energia és a varázs ereje jelent.

„Hercules”: Ez a tetoválás a bal karján található, és az ókori görög hős, Héraklész képét ábrázolja. A tetoválás az erőt, a bátorságot és az önfegyelmet jelképezi.

„Brahma Bull Skull”: Ez a tetoválás a jobb karján található, és az eredeti Brahma Bull tetoválását egészíti ki. A tetoválás azt jelképezi, hogy Johnson „halott” azon személyiségének, amely miatt korábban nehézségei voltak, és most újra született egy erősebb és jobb verziójává.

„Evolution of the Bull”: Ez a tetoválás a karán található, és egy hatalmas bikát ábrázol, amely átalakul a kisebb bikából a nagy bikává. A tetoválás azt jelenti, hogy az élet során bármi lehetséges, és az emberek mindig képesek fejlődni és javulni.
Például a bal mellkasa körül van egy hatalmas tetoválás, amely a családjára emlékezteti, beleértve az édesanyját és nagyszüleit is. Emellett van egy további tetoválása a bal alkarján, amely a „Samoan” szót jelöli, amely Johnson anyai nagyanyjának származási helyét jelöli. Johnson tetoválásai nagy jelentőséggel bírnak számára, és minden egyes darabja személyes üzenettel rendelkezik.
Nikko Hurtado készítette el a „Evolution of the Bull” tetoválást Dwayne „The Rock” Johnson karján, amint azt a tetováló művész maga is megemlítette korábban. Az említett tetoválás az egyik legjelentősebb és legismertebb munkája Nikko Hurtadónak, és széles körben elismerik a művészetét és a tetováló tekhnikáját.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük